Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Конкурс «Зіркова мрія -2020»

Дата: 31.01.2020 00:20
Кількість переглядів: 202

29.01.2020 року в актовій залі Будинку дітей та юнацтва стартував міський етап  конкурсу солістів-вокалістів та читців  «Зіркова мрія - 2020», в рамках проведення обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2020»,  з метою виявлення і стимулювання талановитої творчої молоді, підтримки та популяризації українського мистецтва, світової класики,  формування у молоді усвідомлення власної причетності до української культурної спадщини, пропагування національної культури через власну художньо-творчу діяльність, розширення простору мистецького спілкування, сприяння інтеграції національного мистецтва до світового культурного простору.

У зазначеному заході взяли участь обдаровані діти   ЗЗСО та ТБДЮ Тульчинської міської ради: Тульчинської ЗШ І-ІІІст.№1, Тульчинської ЗШ І-ІІІст.№2, НВК ЗШ І-ІІІст.№3-гімназії м.Тульчина, Ганнопільської ЗШ І-ІІІст., Суворовської ЗШ І-ІІІст.№1, Суворовської ЗШ І-ІІІст., Тиманівської ЗШ І-ІІІст., Одайської ЗШ І-ІІст., вихованці  Зразкового вокального ансамблю «Домісолька» (ТБДЮ).

У заході взяли участь  39  учнів різних вікових категорій.  Конкурс проводився у двох номінаціях: вокал та художнє читання.

Виконані конкурсантами твори були пронизані патріотичним духом, повагою до рідної мови та національної культури. Учасники конкурсу вразили глядачів своєю сценічною культурою та виконавською майстерністю, оригінальністю, артистизмом у розкритті художніх образів.

Переможці стануть учасниками обласного конкурсу, який відбудеться у лютому місяці  2020р. у м.Вінниця.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень