Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

06 та 07 квітня 2021 року  відбулося засідання атестаційної комісії  ІІ рівня  відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради

Дата: 08.04.2021 08:30
Кількість переглядів: 150

Атестацію проведено відповідно до Закону України «Про освіту», вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників України (зі змінами), наказу відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради №124 від 08.10.2020 року «Про проведення атестації педагогічних працівників у 2020 – 2021 році та створення атестаційної комісії ІІ рівня».  Комісія складалася з 9 осіб. Засідання відбувалося на базі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст.№1. Спілкування з керівниками та педпрацівниками  проходило в режимі онлайн.  

Педагогічні працівники атестувалися  на підтвердження та встановлення  кваліфікаційної  категорії «Спеціаліст вищої категорії», підтвердження та встановлення педагогічних  звань. Також атестували педагогічні колективи, де кількість працівників становить менше 15 осіб. Таким чином  атестовано: 10 керівників закладів освіти та 74 педагогічних працівники.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень