Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Тиманівської ЗШ

Дата: 20.05.2020 10:09
Кількість переглядів: 132

УВАГА:  КОНКУРС!

 

Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора Тиманівської ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради Вінницької області (поштова адреса: 23644 Україна, Вінницька область, Тульчинський район, с.Тиманівка, вул. Соборна, 2.

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно строкового трудового договору, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007 №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

 

Відповідно до рішення 30 сесії Тульчинської міської ради 7 скликання від 08 листопада 2018 року № 1036 “ Про  затвердження  Положення  про  конкурс на  посаду  керівника  закладу  загальної  середньої освіти  Тульчинської  міської  ради”, наказу Міністерства освіти і науки України від 28.04.2018 року №291 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.04.2018 року  за №454/31906 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  •  копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вищу освіту (не нижче ступеня магістра , спеціаліста);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж        педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • перспективний  план  (програма) розвитку  закладу  загальної  середньої  освіти,  на  посаду  керівника  якого  оголошено  конкурс ,що  повинен  містити  пропозиції  щодо матеріально-технічного  забезпечення,  фінансово-господарської  діяльності,  енергоефективності  освітнього  процесу  в закладі  освіти,  тощо.

 Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

     Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року 0№ 988-р;

- перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

       Призначення керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Тульчинська               міська рада, здійснює відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради за результатами         конкурсу, що проводиться відповідно до Положення, шляхом укладання строкового трудового             договору на термін, що визначений Законом України «Про повну загальну середню освіту».

 

 Документи приймаються на протязі 25 календарних днів з 21 травня по 15 червня 2020 року за адресою :

  23600,

 м. Тульчин

 вул. Миколи Леонтовича, 1,

 відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської

 міської ради, кабінет 419.

 

Конкурс відбудеться у конференцзалі Тульчинської районної ради  24.06.2020 р. о 9.00. за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1.

 

Додаткові відомості про умови конкурсного  відбору можна отримати  за  тел. 0679790892 (Глізнєцов Володимир Миколайович), адреса електронної пошти vomtstulmr@gmail.com.

 

 

Н А К А З  № 85 від 20 травня 2020 року   Про проведення  конкурсу  на  заміщення вакантної посади директора Тиманівської  ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради  Вінницької області. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень