Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 07.06.2021 11:53
Кількість переглядів: 155

 

Шановні освітяни, учні, батьки!

 

   Відділ освіти, молоді та спорту  вітає Вас зі святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.   Останній дзвоник  у навчальних закладах Тульчинської міської ради  у 2021 році    пролунає  7-8 червня, в різний час, визначений педагогічними колективами.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: ними взято першу сходинку на шляху пізнання.

Для випускників - це початок дороги у нове, незвідане доросле життя, і насправді там, попереду, усе хай і невідоме, але по-справжньому прекрасне. 

 Ви підете різними шляхами – хтось запланованими, а на когось чекатимуть сюрпризи. 

 Чи буде життя досконалим й ідеально правильним? Ні, не буде. Ви помилятиметеся. І важливими будуть не стільки помилки, скільки уроки, зроблені вами. 

 Чи досягнете вершин? Так, обов'язково. Але вершини в кожного різні: у когось – захмарна кар'єра, у когось – спокій і затишок, а в інших – велика родина. 

 Чи завжди будете сміливими, добрими, щирими й милосердними? Не знаю. Та коли перед вами постане вибір, пам'ятайте слова Івана Багряного, що лінія найбільшого опору визначає суть життя, а совість – не товар і нею не можна торгувати. 

   Чи все буде легко й просто? Ні, не все. Хоча ви можете чекати на диво. Тільки, на жаль, нікому Бог не зателефонує, щоб повідомити про шалений успіх. Свій щасливий квиток ви отримали при народженні. Це час - обмежений час – не варто витрачати його так, ніби попереду 9 життів. 

 Ви отримали розум, щоб ним користуватися. 

 Ви стали дорослими, щоб відповідати за свої вчинки...

Не від інших – не від батьків, родичів, знайомих — від вас самих залежить ваша доля. 

Працюйте над собою. Не зволікайте  жодної хвилини, аби не була витрачена даремно. Це тільки збоку може здаватися, що комусь небо сипле зорі до ніг. Насправді за кожним успіхом – велика праця. Лише одні опускають руки від утоми, а інші продовжують іти... 

Знаєте, насправді невдах нема. Просто є люди, які занадто жаліють себе. 

Не жалійте себе. Якщо ви здорові, перед вами світ можливостей - використовуйте їх! 

Любіть життя, цінуйте кожну мить, адже єдине, що не можна повернути, – час. 

І пам’ятайте: сміливі завжди мають щастя! 

У добру путь!

     Шановні вчителі! Щиро дякую Вам за Вашу працю в умовах цього непростого навчального року! Ви подарували учням не лише  знання, але й тепло своїх сердець та  частинку власної душі

Щирі слова подяки і вам, шановні батьки!  Разом з дітьми Ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину ,особливо під час дистанційного навчання. Нехай же Ваші діти будуть здоровими, здійснять свої задуми, зроблять правильний професійний вибір та стануть вірними синами та доньками нашої України, сприяючи її економічному зростанню.

                                       Зі святом!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень