Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

УВАГА:  КОНКУРС!

Дата: 17.06.2021 12:11
Кількість переглядів: 168

Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради оголошує  конкурс на  заміщення вакантної посади психолога комунальної установи «Тульчинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Тульчинської  міської ради Вінницької області» (ЄДРПОУ 44104996, поштова адреса: 23600 Україна, Вінницька область, Тульчинський район,     м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1).

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно трудового договору, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007 №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Відповідно до рішення 2 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 17 грудня 2020 року № 1036 “ Про створення комунальної          установи «Тульчинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Тульчинської  міської ради Вінницької області»”, ст. 52 ч. 5 розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положення  про центр професійного розвитку              педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів  України від 29.07.2020 № 672, кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду психолога закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту рівня не нижче магістра та стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  •  копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вищу освіту (не нижче ступеня магістра , спеціаліста);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж        педагогічної діяльності не менше п’яти  років на момент їх подання;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

     Конкурсний відбір здійснюється за результатами перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої  та дошкільної освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Наказу Міністерства освіти і науки України 22 травня 2018 року № 509 «Про затвердження  Положення про психологічну службу у системі освіти України».

      Призначення психолога комунальної установи «Тульчинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Тульчинської  міської ради Вінницької області», засновником  якого є Тульчинська міська рада, здійснює відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради за результатами конкурсу, що проводиться відповідно до Положення, шляхом укладання безстрокового трудового договору.

 

 Документи приймаються на протязі 20 календарних днів з 18 червня по 07 липня 2021 року за адресою :

  23600,

 м. Тульчин

 вул. Миколи Леонтовича, 1,

 відділ освіти, молоді та спорту

Тульчинської міської ради, кабінет 411.

Початок конкурсного відбору з 08.07.2021 року  за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1( конференцзал Тульчинської міської ради).

Додаткові відомості про умови конкурсного  відбору можна отримати  за  тел. 0679790892 (Глізнєцов Володимир Миколайович), адреса електронної пошти vomtstulmr@gmail.com.

__________________________________________________

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень