Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Змагання з автотракторної техніки

Дата: 21.10.2019 12:44
Кількість переглядів: 199

16-17 жовтня на базі Тульчинського центру науково-технічної творчості учнівської молоді проходив обласний огляд-конкурс із моделювання автотракторної та військової техніки. У ньому взяли участь команди Вінницького, Гайсинського, Літинського, Бершадського районів та команда Тульчинського ЦНТТУМ.

Із вітальним словом до учасників та побажанням успіху звернулися: методист Вінницького ОЦТТУМ І.Слободянюк та головний суддя змагань, заступник директора ТЦНТТУМ, В.Заяць.

Змагання були важкими та напруженими. Вони складалися із двох етапів: захист технічної характеристики моделі та ходові випробування. Від конкурсантів вимагалися неабиякі знання, зосередженість та увага. Всі моделі, представлені учасниками, проходили ходові випробування на спеціальній трасі. Перешкоди являли собою: пісок, гравій та кола підвищеної складності.

Конкурс закінчився із такими результатами:  І місце завоювала команда Літинського району; ІІ місце – Тульчинський ЦНТТУМ; ІІІ місце – Гайсинський район; ІV місце – Вінницький район, V місце – Бершадський район.

 

Честь нашої команди захищали: Максим Гончар, Любімов Владислав та Любімов Віталій. Юні автомобілісти також стали призерами в індивідуальному заліку та були нагороджені грамотами. Команда переможців отримала кубок та урочисто закрила змагання, опустивши національний прапор.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень