Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Легка атлетика – відкрита першість

Дата: 19.11.2019 12:58
Кількість переглядів: 152

16  листопада відбулась відкрита першість, Вінницької  спеціалізованої дитячо- юнацької спортивної  школи олімпійського резерву, з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007 – 2008 р.н. і  молодших.

Всього прийняло участь більше 300 спортсменів з 15 спортивних щкіл Вінницької, Житомирської та Хмільницької областей.   Нашу громаду представляла Тульчинська ДЮСШ. Всього наші легкоатлети  в гострій боротьбі завоювали 9 медалей / 3 золотих, 3 срібних та 3 бронзових/.   

Справжнім відкриттям змагань стала одинадцятирічна Панич Марія , яка була першою в стрибках в довжину з розбігу, другою – з бігу на 200 м.  Чемпіонами також стали: Монастирська Аліна / стрибки в довжину з розбігу/, Колесник Дар’я / стрибки в довжину/,Лесько Христина / штовхання ядра/.  «Бронзу» здобули: Абаполов Назар / штовхання ядра/, Ровний Євгеній /стрибки в довжину/. До « десятки» кращих в соїх видах увійшли: Шевчук Віталій, Троян Ганна, Пасічник Софія,  Лисиця В’ячеслав, Дивак Олександра, Данилюк Вадим, Хавара  Владислав.                                                  

              

Команду  наших легкоатлетів готував тренерський склад : С.Федоровський,  О. Дзезик, О.Леснов / директор А.Чорній/. Зараз наші спортсмени готуються до 1 туру чемпіонату області, який відбудеться в січні 2020 р.

                                               Ст. тр – викладач відділення легкої атлетики

                                                                                             С.Федоровський


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень