Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Відкритий обласний турнір з вільної боротьби

Дата: 24.12.2019 13:32
Кількість переглядів: 234

14 грудня 2019 року в спортивному комплексі Тульчинської ДЮСШ проводився відкритий обласний турнір з вільної боротьбисеред юнаків та дівчат 2004-2006, 2007-2009, 2010-2012.р.н. приурочений Дню збройних сил України. Мета проведення даного спортивного заходу – задіяти в змаганнях юнаків та дівчат, які протягом навчально-тренувального спортивного року не входили до складу збірних команд вікових груп і не приймали участі в офіційних чемпіонатах області, всеукраїнськихі міжнародних турнірах. Змагання проводились як особиста першість у кожній віковій  групі та відповіднійваговій категорії. Командні результати не визначались.                            

Змагались юні борці та борчині з міст: Вінниця (спортивний клуб «Сакура»), Хмільник, Бар, районів: Ямпільського, Барського, Тростянецького ( села  Ободівка, Летківка), Тульчинського (смтКирнасівка).Загальна кількість учасників – 146 чоловік.  На урочистому відкритті змагань до всіх присутніх в залі звернувся та привітав директор Тульчинської ДЮСШ Чорній А.І. Змагання пройшли організовано, цікаво. Фахове об’єктивне судійстводало змогуюним спортсменам  проявити свої найкращі якості та навички, набути певний борцівський досвід, підтримувати дружні стосунки між спортсменами інших районів області.                                                                                     

Як головний суддя змагань хочу відзначити високий професійний рівень судді та тренера Тульчинської ДЮСШ Олянишена Руслана Олексійовича, подякувати за плідну працю.В особистому заліку вихованці Тульчинської ДЮСШ вибороли слідуючі призові місця:

Iмісця :Полупанов  Денис  (вагова категорія до 44 кг), Юрченко Григорій(вагова категорія до 57 кг), Петровська Руслана (вагова категорія до 56 кг)

II місця :Клоченко Марина (вагова категорія до 56 кг), Декаленко Анна (вагова категорія до 44 кг), Бойчук Іван (вагова категорія до 35 кг),Сергачев Назар (вагова категорія до 32 кг), Тичінін Данил (вагова категорія до 26 кг)

IIIмісця : Бойчук Олександр (вагова категорія до 41 кг), Стахов Олег (вагова категорія до 62 кг),Мадюдя Філіп (вагова категорія до 62 кг),Булавко Максим (вагова категорія до 38 кг), Колодзій Назар (вагова категорія до 57 кг), Волошинюк  Аркадій (вагова категорія до 57 кг),СухинаМарк(вагова категорія до 23 кг), Процишен Артем (вагова категорія до 26 кг),  Білоус Ярослав (вагова категорія до 30 кг).   

(тренери:Опалінський Л.А. Ратушняк С.М. Попроцький М.В. Олянишин Р.О.  Склярук В.К. Чорній А.І.)                                                                          

Призери змагань були нагородженні грамотами відповідних ступенів Тульчинської ДЮСШ.

Вітаємо призерів змагань, бажаємо високих спортивних досягнень.

 

                                                  Головний суддя змагань

                          Старший тренер відділення вільної боротьби

              Тульчинської ДЮСШ  Леонід  Опалінський


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень