Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Вчитель  за покликанням

Дата: 15.03.2021 13:43
Кількість переглядів: 540

У Білоусівській ЗШ І-ІІІ ст.  працює чудова людина, педагог від Бога, учителька української мови і літератури та зарубіжної літератури Андрущенко Галина Миколаївна, випускниця Вінницького державного педагогічного інституту імені М.Островського.

 Обравши професійний шлях за власним уподобанням, ніколи не шкодувала про свій вибір. Сьогодні має педагогічний стаж 30 років, є спеціалістом вищої категорії, старший учитель, нагороджена грамотами районного відділу освіти та Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА.

Це людина неординарна, творча, емоційна, ерудована, віддана своїй  справі.  Завдяки цим якостям і сумлінному ставленні до роботи Галина Миколаївна завоювала авторитет в колег і учнів,  батьків і в жителів громади.

У роботі  виявляє  високий рівень професіоналізму, ініціативна, творча, досконало володіє ефективними формами і методами організації освітнього процесу, забезпечує компетентісний підхід у викладанні своїх уроків через використання інновацій, формує ключові і предметні компетентності ,має доступ до інформаційного освітнього середовища, вміло використовуючи його.

Як учитель-словесник засобами рідного слова творить дитячу душу, формує особистість, її світогляд, прищеплює інтерес до свого предмета, до звичаїв та традицій українського народу.

У творчій лабораторії учителя використовує різноманітні форми роботи – відео презентації, створення на різних освітніх платформах онлайнтестів, метод проектів тощо. Її майстерність ґрунтується перш за все на партнерстві між учнями, вчителем та батьками, орієнтована на потреби учня в освітньому процесі. Це вимогливий і добрий педагог , справжній помічник, порадник і друг своїм вихованцям.

Діти захоплюються  уроками мови та літератури, а віддячують найціннішими для вчителя  дарунками – старанністю, знаннями, перемогами у конкурсах та олімпіадах.

Галина Миколаївна –  вмілий педагог, вчитель з досвідом, носій високої моралі і духовності. Секрет її успіху у впевненому характері, наполегливості, у постійній праці над удосконаленням фахового почерку, методичного стилю. Власним прикладом заохочує колег до творчої діяльності,    щедро ділиться своїми здобутками в освітньому процесі через виступи на засіданнях  шкільних та районних  методичних об’єднань.

Вона завжди в творчому пошуку,  йде  в ногу з вимогами часу, тому є активним учасником вебінарів, семінарів-тренінгів творчих педагогів. Є взірцем і прикладом для наслідування.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень