Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

І знову перемога  

Дата: 15.03.2021 13:45
Кількість переглядів: 149

 З метою пропаганди українського авторського слова, презентації розвитку та збагачення традицій національної культури, духовного розвитку молодого покоління, а також підтримки позитивного іміджу освітян Подільського краю щороку проводиться відкритий регіональний фестиваль творчості педагогів та учнівської молоді  «Палітра авторського слова».

 Цього року учасником фестивалю став учень 7 класу Кинашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дмитрук Владислав Ігорович.

Владислав   представив поезію «Таточку мій рідний..» (номінація «Авторська поезія»),  оповідання «Пригоди Ярика та Мишка» (номінація «Авторська проза») та пісню «Новий рік» (номінація «Авторська пісня»).

Конкурс проводився у форматі онлайн. Учасники  розміщували  конкурсні роботи на каналі  YouTube. Журі обирало з 4-х вікових категорій найдостойніших  у кожній номінації серед тих, які набрали найбільшу кількість переглядів і схвальних оцінок (лайків).   Дмитрук В. увійшов у 12 кращих та взяв участь фінальному  гала-концерті n(онлайн).                                                                      

  Владислав  надзвичайно  обдарована дитина (грає на шести музичних інструментах, пише поезію та прозу, активний учасник шкільних творчих конкурсів  та олімпіад, переможець  та лауреат всеукраїнських конкурсів та фестивалів)

Дорогий  друже! Щиро  вітаємо з перемогою. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом твоїх талантів і здібностей. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а завжди рухатися вперед, підкорювати будь-які вершини. Нехай шлях до успіху тобі осяває щаслива зірка!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень