Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Тиждень англійської мови у Тульчинській ЗШ №2

Дата: 29.11.2019 13:46
Кількість переглядів: 138

18 - 22 листопада у Тульчинській ЗШ №2 проходив тиждень англійської мови "English Week"

План роботи "English Week"

Фотозвіт

Понеділок 18.11.19

18 листопада у школі розпочався тиждень англійської мови. На першому поверсі представлена виставка плакатів,колажів та постерів  про важливість вивчення  іноземної мови.

Учні 6-а та 11 б класів познайомилися з історією та традиціями США. Це знайомство провела Ліа Чейні.

Для учнів 5 –х класів  проведено вікторину ‘’Allaboutfood”

 

Вівторок 19.11.19

Для учнів 1-х та 2-х  класів учителі організували перегляд улюблених  мультфільмів. Учні 2-х класів взяли участь уконкурсі « Моя улюблена англійська літера «. Протягом тижня для учнів 3-х та 4-х класів організовано ігри та конкурси.

Гра ‘Scavenger Hunt’ для учнів  7 – х класів  стала найяскравішим  моментом дня .Цю гру організувала  волонтер Ліа Чейні.

 

Середа 20.11.19

Під час уроків учні 9-х класів зробили віртуальну подорож до Великобританії:познайомилися з визначними місцями країни; відвідали столицю та найбільші міста.

Усіх бажаючих було запрошено до участі в конкурсі“Spelling Bee”. Конкурс пройшов в актовій залі школи . Учні 5-11 класів змагалися у спелінгуванні слів.

 

Четвер 21.11.19

Учні 6-х класів здійснили відеоподорож до Туманного Альбіону.Вони ознайомилися з географічним положенням країни,столицею,найбільшими містами.

Квест “English is Fun” був проведений для учнів 7-х класів. Він показав, що учні з задоволенням виконують цікаві завдання,прагнуть дізнатися нового та показати свої знання.

Пятниця 22.11.19

Пісенний конкурс “The World Fest” (для учнів 8-11 класів) традиційно завершив тиждень.Учні підготували ангомовні пісні,вони танцювали,грали на гітарі.На вечорі були підведені підсумки тижня, вручені  нагороди. Переможцями стали учні 10-Б класу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень