Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

До Дня супротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Дата: 27.02.2021 14:10
Кількість переглядів: 245

З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року дня спротиву окупації Криму РФ та на підтримку територіальної цілісності України у Тиманівській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд зазодів.


Під час проведення заходів учні ознайомились з хронологією подій, переглянули відео- та фотоматеріали. Під час проведення вікторини «Чи знаєте Ви?», пригадали поняття «Громадянин України», «окупація».
Учні усвідомили взаємозв’язок між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю; сприйняли набуття дітьми та молоддю патріотичного досвіду на основі спроможності дотримуватись законів та захищати права людини, готовності взяти на себе відповідальність, здатності розв’язувати конфлікти відповідно до демократичних принципів.
По закінченню заходів діти змогли зробити висновок, що кожен регіон України неповторний. Ми - єдина країна! Незважаючи на усі негаразди ми усі прагнемо одного – миру, спокою, чистого неба над головою.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень