Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Легка атлетика

Дата: 10.03.2020 14:26
Кількість переглядів: 164

28 лютого відбувся 1 тур чемпіонату області з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2007 р.н. та молодших,який відбувся в м. Вінниці.

Ці змагання стали рекордними, адже в ньому прийняло участь більше 400 учасників з районних ДЮСШ, Вінницької ДЮСШОР, Хмельницької та Житомирської областей. Так лише з бігу на 60 м перемогу виборювали більше 90 спортсменів різних вікових груп. Не перестає втішати своїми здобутками вихованка нашої школи Панич Марія. Вона виступаючи з вересня місяця на обласних змаганнях різного рівня, включаючи чемпіонати, жодного разу не закінчувала без медалей різного ґатунку. От і зараз, попавши до фіналу з бігу на 60 м вона виборола срібло, а в бігу на 300 м. була третьою. Бронзу в стрибках в довжину з розбігу завоював Ровний Євген.                                                                             

До десятки кращих спортсменів увійшли наші вихованці: Каленник Дар’я, Безкоровайна Марина, Лисиця В’ячеслав - стрибки в довжину, Лесько Христина, Пасічник Софія, Добровольська  Діана, штовхання ядра. Команду наших легкоатлетів готував тренерський склад:   С. Федоровський, О.Дзезик, О.Леснов., директор А.Чорній.  Зараз наші спортсмени готуються до відкритої першості ДЮСШОР та легкоатлетичного кросу, який відбудуться в м.Вінниці.

                                                                                                                 С.Федоровський старший тренер - викладач 

                                з легкої атлетики Тульчинської ДЮСШ                     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень