Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

16  листопада відбулась відкрита першість Вінницької  спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної  школи олімпійського резерву  з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007 – 2008 р.н. і  молодших

Дата: 26.11.2019 14:41
Кількість переглядів: 173

16  листопада відбулась відкрита першість Вінницької  спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної  школи олімпійського резерву  з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007 – 2008 р.н. і  молодших.

У відкритій першості прийняло участь більше 300 спортсменів з 15 спортивних шкіл Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей.  

Тульчинську громаду представляла Тульчинська ДЮСШ.Наші легкоатлети  в гострій боротьбі завоювали 9 медалей (3 золотих, 3 срібних та 3 бронзових).   

Справжнім відкриттям змагань стала одинадцятирічна Панич Марія, яка була першою в стрибках в довжину з розбігу, другою – з бігу на 200 м.  Чемпіонами також стали: Монастирська Аліна(стрибки в довжину з розбігу),Колесник Дар’я (стрибки в довжину),Лесько Христина (штовхання ядра).  «Бронзу» здобули: Абаполов Назар (штовхання ядра), Ровний Євгеній (стрибки в довжину). До « десятки» кращих в своїх видах увійшли: Шевчук Віталій, Троян Ганна, Пасічник Софія,  Лисиця В’ячеслав, Дивак Олександра, Данилюк Вадим, Хавара  Владислав.     

                  

 Команду  легкоатлетів готував тренерський склад : А.Чорній, С.Федоровський,  О. Дзезик, О.Леснов. Зараз наші спортсмени готуються до 1 туру чемпіонату області, який відбудеться в січні 2021 року.    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень