Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Участь вихованців гуртків Волянської В.Ю ТЦНТТУМ у заходах присвячених Дню святого Миколая

Дата: 24.12.2019 15:23
Кількість переглядів: 151

З небес на землю в час нічний

Приходить Миколай Святий.

Дарунки щедрі нам приносить,

Здоров’я всім у Бога просить.

Чудес чекає весь народ.

Усяких благ, земних щедрот…

Стає добрішим білий світ

Без потрясінь нещасть та бід.

(Фотозвіт додано до фотоальбому "Участь вихованців гуртків Волянської В.Ю ТЦНТТУМ у заходах присвячених Дню святого Миколая")

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку проходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою цей день і діти з нетерпінням чекають на його подарунки.

До свята Святого Миколая гуртківці гуртків «Виготовлення сувенірів» та «Феєрверк фантазій» - (керівник гуртків Волянська В.Ю) ТЦНТТУМ готувались старанно, з усією дитячою відповідальністю. Вони прийняли активну участь в акції «Живи, добро звершай! Та нагороду за це не вимагай!». Як маленькі миколайчики діти зробили добру справу – відвідали будинок дітей та зробили їм подарунки. Крім цього відвадили багатодітні сім’ї та подарували їм м’які іграшки.

20 грудня 2019 року в Тульчинській районній дитячій бібліотеці було проведено свято «Родинне коло зі Святим Миколаєм». Ретельно гуртківці – учні 1-А та 2-Б класів ТЗШ І-ІІІ ст. №1 і учні 4-Б та 4-В класів НВК ЗШ І-ІІІ ст. №3- гімназії ім. О.С. Пушкіна, готовились до свята: малювали малюнки, виготовляли сувеніри, вивчали легенди, вірші, пісні про Святого Миколая. І ось цей день настав.

В приміщенні Тульчинської районної бібліотеки для дітей було проведено свято «Родинне коло зі Святим Миколаєм» під час якого діти продемонстрували свої таланти та акторські здібності. По закінченню свята кожен вихованець отримав грамоти, солодкі подарунки, гарний настрій та нагадали усім запрошеним, як важливо робити добрі справи та любити один одного.

Виростають діти – добра казка зникає, а Миколай залишається завжди. Наслідуємо добро і вчинки Миколая. Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень