Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

УВАГА:  КОНКУРС!

Дата: 28.05.2021 15:24
Кількість переглядів: 150

Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради оголошує конкурс на  посади керівників закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради:

 Білоусівської  ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради;

Зарічненської ЗШ І-ІІ ступенів Тульчинської міської ради;

Кирнасівської ЗШ І-ІІ ступенів Тульчинської міської ради;

Одайської ЗШ І-ІІ ступенів Тульчинської міської ради;

Сільницької ЗШ І-ІІ ступенів Тульчинської міської ради;

Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради;

Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2 Тульчинської міської ради;

  НВК ЗШ І-ІІІ ступеню № 3 – гімназії імені О.С. Пушкіна м. Тульчина Тульчинської міської ради;

Тульчинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату  Тульчинської міської ради;

Шура-Копіївської ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради.

 

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно строкового трудового договору, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007 №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

 

Відповідно до положень ст. 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем  конкурсу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної  комісії з проведення конкурсу на  посаду керівника закладу загальної середньої освіти Тульчинської міської ради такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорту громадянина України;
  • копія документу про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.
  • перспективний  план  розвитку  закладу  загальної  середньої  освіти,  на  посаду  керівника  якого  оголошено  конкурс, що  повинен  містити  пропозиції  щодо матеріально-технічного  забезпечення,  фінансово-господарської  діяльності,  енергоефективності  освітнього  процесу  в закладі  освіти,  тощо.

 Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

     Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, шляхом письмового тестування;

- перевірки професійних компетентностей, шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Призначення керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Тульчинська міська рада, здійснює відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради за результатами конкурсу, шляхом укладання строкового трудового договору на термін, що визначений Законом України «Про повну загальну середню освіту».

 

 Документи приймаються на протязі 22 календарних днів з 28 травня по 18 червня 2021 року за адресою :

  23600,

 м. Тульчин

 вул. Миколи Леонтовича, 1,

 відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської

 міської ради, кабінет 411.

 

Початок конкурсного відбору з 22.06.2021 року  за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1( конференцзал Тульчинської міської ради).

 

Додаткові відомості про умови конкурсного  відбору можна отримати  за  тел. 0679790892 (Глізнєцов Володимир Миколайович), адреса електронної пошти vomtstulmr@gmail.com.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень