Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Всеукраїнська акція  «16 днів проти насильства»

Дата: 13.12.2021 10:26
Кількість переглядів: 184

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться  акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. 

Насильство – актуальна і болюча тема сьогодення. Воно наносить серйозну травму не лише фізичному,  а  й  психологічному  здоров’ю  людини. Будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав.

В закладах освіти Тульчинської територіальної громади адміністраціями  шкіл, практичними психологами та соціальними педагогами разом з класними керівниками  було проведено  просвітницьку та профілактичну  кампанію щодо привернення уваги до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав дітей, профілактики ВІЛ/СНІДу.

В ході занять учні розглядали, які є види насильства, визначали до кого можна звернутися у ситуації насильства, слухали бесіди, переглядали відео, обговорювали правила захисту особистих кордонів,  правила онлайн-безпеки, проводили уроки-квест: «Мій улюблений світ без насильства», вікторини: «Правила безпечної поведінки», «СНІД – загроза людству», малювали малюнки: «Ми проти насилля», «Мої права та обов'язки». 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень