Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Освітяни закладів Тульчинської міської ради взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі

Дата: 09.02.2022 08:30
Кількість переглядів: 131

8 лютого проведено Всеукраїнський онлайн-флешмоб освітян до Дня безпечного інтернету, в якому учителі закладів освіти взяли активну участь. Під час флешмобу реєструвався рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education. Захід відбувся в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

Кожен учасник приєднався до відповідного Google Класу та виконав ряд завдань. Під час заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education та “Посібник із безпеки дітей в Інтернеті”. Також виконали вправи у віртуальних кімнатах, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності, рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційноії безпеки.

Більше 100 учителів взяли участь у флешмобі.

Активними були:

Тульчинський ліцей №1 - 37 осіб
Тиманівський ліцей - 18 осіб
Тарасівська гімназія - 18 осіб

У закладах Тульчинської міської ради було проведено онлайн-виховну годину на тему "Шахрайство - не забавка" за присутності представника Кіберполіції та продемонстровано презентацію Департаменту Кіберполіції.

Практичні психологи ліцеїв та гімназій  поширили інформацію щодо Безпечного Інтернету для дітей,  батьків та вчителів (viber). Провели анкетування «Готовність та  потреба учителів щодо використання цифрових засобів та ІКТ в умовах карантину».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень