Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи у Богданівському ліцеї

Дата: 17.02.2022 22:09
Кількість переглядів: 387

17 лютого 2022 року на базі Богданівського ліцею відбувся семінар заступників з навчально- виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми  "Планування діяльності закладу загальної середньої освіти".
У роботі семінару взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицан М.М., головний спеціаліст Граб Н.П. Мойсенко О.М.- в.о.директора центру професійного розвитку педагогічних працівників, Романюк О.В. - психолог центру, Паладій О.В.- фахівець центру.
Зі вступним словом виступив директор Богданівського ліцею Петрунько В.Г. Він ознайомив присутніх із планом роботи семінару.
Роботу семінару розпочав Митрицан М.М., який наголосив, що головним завданням сучасної школи є створення безпечного освітнього простору та забезпечення якості освіти. Робота школи- це процес взаємодії учителів, учнів та батьків. Особливе місце у цій взаємодії належить педагогам. Сучасний учитель - це людина, яка сама розвивається і спонукає учнів до розвитку. Також Михайло Михайлович зазначив, що Державна служба якості освіти проводить планові та позапланові аудити шкіл, які допомагають виявити сильні та слабкі сторони діяльності закладу, спланувати шлях розвитку та вдосконалення.
Заступник директора з навчально -виховної роботи Паладій О.В. ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням роботи закладу освіти, поділився досвідом планування роботи школи.
Граб  Н. П. вказала на особливості проведення самоаналізу освітньої діяльності закладу та його основні напрямки. А також запропонувала створити творчі групи, які працюватимуть над розробкою критеріїв оцінювання до кожного із розділів самооцінювання закладу освіти. 
Під час активного обговорення питань семінару заступник директора з навчальної роботи Тульчинського ліцею №3 Бабарика К.В. поділився досвідом річного планування та організацією освітнього процесу науково- педагогічних проєктів: "Інтелект України", "На крилах успіху".
Учениця 7 класу Безп'ятчук Єлизавета презентувала учасникам семінару виставку творчих робіт.
Родзинкою дня стали виховний захід за участю воїнів-афганців та  військово-спортивні змагання, приурочені  33-річниці виведення військ з Республіки Афганістан.
Вихованці клубу "Юний десантник" продемонстрували свої вміння, знання, спритність та військову підготовку.  До складу журі увійшли почесні члени клубу - воїни-афганці. Голова спілки ветеранів воїнів-інтернаціоналістів Тульчинщини Гордійчук О.У. вручив керівнику клубу Паладію О.В. медаль "За звитягу" та Почесну грамоту.

     
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень