Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Путівник учасника ЗНО-2022

Дата: 22.02.2022 11:36
Кількість переглядів: 179

 

Команда Українського центру оцінювання якості освіти проаналізувала всі запити та найпоширеніші запитання, отримані протягом кількох років та розробила для учасників зовнішнього незалежного оцінювання «Путівник учасника ЗНО-2022».

Це справжній довідник, який дасть відповідь на будь-яке запитання, що може виникнути до, під час, після тестування. Адже ми зібрали в ньому всю потрібну інформацію. Вона для зручності так і згрупована – за форматом «запитання ? відповіді».

Для того щоб полегшити пошуки потрібної сторінки на сайті УЦОЯО, достатньо просто перейти за гіпертекстом або зісканувати QR-код, що є в суперпутівнику. Він зорієнтує вас у часі та інформаційному просторі. А от відчути атмосферу тестування допоможе пробне ЗНО, реєстрація на яке розпочнеться  5 січня 2022 року.

Щоб іспит був вдалим, важливо не хвилюватися, тому на всіх етапах підтримка батьків украй потрібна. Як знизити рівень стресу і допомогти сформувати спокійне ставлення до процедури тестування? Експерти центру подбали і про це ? підготували поради для батьків.

 

За матеріалами сайту



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень