Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Нарада керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти

Дата: 19.04.2022 15:59
Кількість переглядів: 390

   19 квітня 2022 року на базі  Тульчинського ліцею №1Тульчинської міської ради  відбулася нарада для керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

    Питання щодо роботи освітньої галузі в період воєнного стану окреслив начальник відділу освіти, молоді та спорту Митрицан М.М.

    Клембоцька О.В., головний економіст відділу, акцентувала увагу на виконанні постанови Кабінету Міністрів України №401 від 01 квітня 2022 року «Про спрямування коштів до резервного фонду  державного  бюджету»  та повідомленні  Департаменту міжбюджетних відносин та видатків  місцевих бюджетів Державної казначейської служби   України  №22 від 11.04.2022 року «Про зміни до річного розпису асигнувань  державного бюджету (міжбюджетні трансферти) на 2022 рік».

Граб Н.П., головний спеціаліст відділу,  зупинилася на питанні   щодо організації зарахування дітей до 1 класу у 2022- 2023 навчальному році, Про  особливості проведення національного мультипредметного  тесту для учнів 11 класів  повідомив директор Тульчинського ліцею №2 Плотицький М.А.  Також присутні колегіально обговорили дату завершення навчального року.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень