Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Онлайн–заходи з профілактики шкідливих звичок та протиправної поведінки дітей та молоді, дотримання правил безпеки життєдіяльності дітей

Дата: 02.06.2022 08:57
Кількість переглядів: 228

На виконання листа Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації від 16 травня 2022 р. № 748, враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України  від 13 травня 2022 року №1/5119-22, «Про здійснення превентивних заходів серед дітей та молоді в умовах воєнного стану в Україні»  закладами загальної середньої освіти Тульчинської міської ради  напередодні літніх канікул проведено онлайн–заходи з профілактики шкідливих звичок та протиправної поведінки дітей та молоді, дотримання правил безпеки життєдіяльності дітей.

    Мета:  Пропагувати  здоровий  способ життя  серед  дітей  і  молоді  та  їх безпечну життєдіяльність і розвиток. У цей складний час підтримати,  допомогти  та навчити здобувати особисті  і соціальні навички, які є потужним захистом від вживання психоактивних речовин та  інших  ризикованих форм поведінки, надзвичайно важливо. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень