Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Заходи щодо відзначення Дня Соборності

Дата: 03.02.2023 15:50
Кількість переглядів: 141

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу, з метою вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави, консолідації історичної пам’яті нації, згуртування громад України та відзначення проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, протягом 23.01.2023 року по 27.01.2023 року робота педагогічного та учнівського колективу була спрямована на виконання заходів у зв’язку з відзначенням Дня Соборності України.
Протягом 23.01. – 27.01. класні керівники 1-9 класів провели тематичні заходи: лекції, бесіди, виховні години, засідання «круглих столів», конференцій, присвячених Дню Соборності за темами:
- «Єдність народу – запорука благополуччя і добробуту держави»;
- «Історичне значення Акту Злуки українських земель»;
- «Моя Україна – єдина і неподільна».
25.01. заступник директора з виховної роботи Вовк А.І., вчитель історії Бойко О.В., педагоги-організатори Косюк Н.А., Вергелес Н.П. організували та провели педагогічні читання за темою: «Політична діяльність лідерів УНР та ЗУНР».
Протягом тижня для учнів 1-11 класів бібліотекар Курапко О.М. організувала тематичну виставка літератури та експозицій, у яких відбито шлях України до возз’єднання.
24.01. для учнів 10-11 класів вчитель історії Бойко О.В. та педагоги-організатори Косюк Н.А., Вергелес Н.П. організували та провели семінар з висвітленням проблем становлення незалежної демократичної держави в Україні на тлі історичних подій тих часів.
25.01. вчитель історії Бойко О.В. для 7 – 9 класів провів урок державності «Ой, там збиралися під прапори…».
Протягом 23.01 - 27.01. для учнів 5 – 11 класів заступник директора з виховної роботи Вовк А.І. та педагоги-організатори Косюк Н.А., Вергелес Н.П. організували перегляд фільмів:
- «Акт Злуки: відтворення історичної правди»;
- «22 січня – День Соборності України»;
- «Обличчя купюри. Михайло Грушевський»;
- «Свято Злуки. Політика пам’яті».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень