Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Заходи з відзначення Дня єднання

Дата: 20.02.2023 09:44
Кількість переглядів: 140

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, у Тиманівському ліцеї було проведено заходи до Дня єднання.
Адміністрація ліцею забезпечила 16 лютого 2023 року о 10:00 підняття Державного прапору України та виконання Державного гімну України.
Класні керівники 1-11 класів провели виховні години, спрямовані на єднання та підтримку України на теми:
- «В єдності – сила народу!»;
- «Єднання заради Незалежності»;
- «Моя рідна Україна»;
- «З Україною в серці»;
- «Живи і міцній, Українська державо!»;
- «Я – людина. Ми – родина. Дім наш – Україна.»;
- «Незалежна Україна – квітучий вільний край».
Вовк А.І., заступник директора з виховної роботи, педагоги-організатори Косюк Н.А., Вергелес Н.П. провели інформаційну хвилину «Одна, єдина, неділима Україна».
Педагоги-організатори Косюк Н.А., Вергелес Н.П. організували перегляд фільму «Ми – єдина Україна» для учнів 5-11 класів. Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності. На великій перерві пройшла арт-акція «Я люблю Україну». Кожен охочий зміг долучитися до цієї акції. Учасники акції розмальовували ілюстрацію з антистрес-розмальовки. Це була велика заквітчана карта України. Готову роботу під назвою «Я люблю Україну», розміщена на стенді ліцею для загального огляду.
Учнівське самоврядування випустило стіннівку до Дня Єднання. Було створено експозицію із малюнків дітей «З Україною в серці». В шкільній бібліотеці була організована книжкова тематична виставка «Україна – Батьківщина. Я її мала частина»», яка була покликана поглибити знання про історію України, виховувати патріотичні почуття, повагу до державних свят і символів України.
Заходи, проведені в цей день, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави.

Перейти на сайт 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень