Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

ВІЛЬНА БОРОТЬБА 

Дата: 14.03.2023 15:49
Кількість переглядів: 76

10.03.2023 в місті Городок Хмельницької області, відбулась відкрита першість СК"Епіцентр" серед юнаків 2010-2015 р.н. з вільної боротьби. У змаганнях взяли участь команди з Івано-Франківська, Хмельницького, Ірпіні, Києва, Збараж, Коломиї, Кам'янець-Подільського, Ободівки, Хмільника, Чернівців, Борисполя, Городка, Борщіва, Нової- Ушиці, Кельминців, Львову, Калушу, Вишнива, Молдови, загальна кількість учасників налічувала понад 250 юних борців, по 20-30 чоловік в категорії.

В змаганнях взяли участь і наші спортсмени, Тульчинську ДЮСШ представляли Любчак Віктор, Танцюра Назар, Чуба Серафім, Каганенко Даніїл та Прокопенко Максим. Всі наші борці показали достойну боротьбу і характер, але нажаль не вдалося здобути місце на п'єдесталі, так як всі вперше брали участь у змаганнях такого високого рівня.

Найкращий результат показав Танцюра Назар, поступившись в боротьбі за третє місце та став п'ятим у своїй ваговій категорії. Це був безцінний досвід для наших вихованців, продовжуємо тренуватися ще інтенсивніше, нам є до чого рости.

Дякуємо батькам і всім хто допоміг нам з організацією поїздки на дані змагання. 

Тренер відділення вільної боротьби                             Попроцький М.В.
Тульчинської ДЮСШ

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень