Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Поезія лікує, надихає, дає силу...

Дата: 24.03.2023 08:15
Кількість переглядів: 107

22 березня 2023 р. до Всесвітнього дня поезії КУ "ТЦ ПРПП" (фахівець Наталя Соловей) організував урок літератури рідного краю на базі Сільницької гімназії. Учні зустрілися із учнем 9 класу Кинашівського ліцею Дмитруком Владиславом, талановитим хлопцем, що пише вірші, казки, грає на 12 музичних інструментах, малює, створює відео- презентації за мотивами власних віршів. У свої 14 років має багато перемог у різних міжнародних, всеукраїнських конкурсах. Також захоплюється біологією. Відмінник навчання.
На зустрічі присутня була мама Владислава, яка є доцентом кафедри українознавства Вінницького медуніверситету, Дмитрук Лілія та класний керівник, учителька української мови та літератури Собко Олена.
Владислав декламував власні вірші, читав казки, грав і виконував власні пісні. Діти із трепетом сприймали кожен рядок поезії, плакали, роздумували, оскільки Владислав говорив про війну, про те наболіле, що ятрить душу кожного.
Учні гімназії представили свою програму. Діти декламували вірші, поєднуючи хореографію й спів. Висловлювали свою любов до України, рідної Сільниці.
Усі ми тримаємо свій патріотичний, освітній фронт, наближаючи таку жадану Перемогу над ворогом.
Дякуємо керівнику закладу Леонідові Железняку, педагогічному колективу, які формують покоління достойних українців.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень