Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Практичні заняття  з навчального предмету  «Захист України»

Дата: 05.05.2023 10:18
Кількість переглядів: 84

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», Положення про допризовну підготовку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2000 № 1770, навчальної програми «Захист України», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 20.04.2018 № 406 та з метою військово-патріотичного виховання молоді, підготовки учнів до захисту України, практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок на заключному етапі вивчення предмету «Захист України» здобувачами загальної середньої освіти, 03 травня 2023 року на базі спорткомплексу Тульчинської ДЮСШ  Тульчинської міської ради за участю фахівців Вінницького полку «Бойове Братерство України»  було проведено практичні заняття  з навчального предмету  «Захист України» з учнями 11 класів закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради.

Заняття проводились фахівцями  Вінницького полку «Бойове Братерство України»  по чотирьох  локаціях:

Тактична медицина

Основи вогневої підготовки

Топографія, орієнтування на місцевості

Самозахист

Навчально-польовий збір відкрили  начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицан М.М. та представник Вінницького полку «Бойове Братерство України»  Огородник М.В., які закцентували увагу педагогів на належному проведенні навчально-польового збору.

Упродовж  навчально-польового збору старшокласники познайомилися з основами військової  служби у Збройних Силах України. Вони вчилися поводитися зі зброєю, статутній поведінці, витривалості, на практиці відпрацювали нормативи з основ цивільного захисту та медичних знань. Проте найголовніше, що під час збору було постійно присутнє, -  відчуття справжнього військового духу серед старшокласників.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень