Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Електронний журнал НЗ у школі: як перейти і з чого розпочати?

Дата: 16.05.2023 08:13
Кількість переглядів: 70

Електронний журнал: як почати користуватися?

Реєстрація на різних порталах з електронними журналами ідентична. Розповімо про перші кроки в користуванні е-журналом на прикладі безкоштовного порталу «Нові знання». Відповідальній особі в закладі освіти потрібно виконати наступні прості кроки:

1️⃣

Увійти на портал nz.ua з логіном і паролем користувача, який для вашої школи має права «Куратор ЗЗСО», або запустити програму «КУРС:Школа» і в ній натиснути кнопку «КУРС:Онлайн» у верхній частині вікна програми поряд з іншими кнопками. Тоді авторизація з потрібними правами відбудеться автоматично.

2️⃣

На порталі nz.ua перейти до пункту меню «Адміністратор», обрати «Співробітники».

 

3️⃣

Натиснути «Згенерувати паролі: Всім, хто не має пароля». На ваш комп’ютер буде завантажено PDF-файл з логінами та паролями, які потрібно роздати вчителям.

Альтернативний варіант:

Для кожного вчителя можна проставити e-mail та логін (можна використати e-mail), тоді під час зберігання даних про вчителя йому на e-mail автоматично буде відправлено новий пароль.

4️⃣

Так само можна згенерувати логіни та паролі батькам і дітям для кожного класу. Або ви можете покласти це завдання на класних керівників — вони мають доступ до створення логінів та паролів батькам і дітям у рамках свого класу.

5️⃣

Готово! Можна користуватися порталом. Учителі можуть створювати журнали та заповнювати уроки за своїми предметами, виставляти оцінки та давати домашнє завдання, а батьки і діти можуть переглядати розклад та щоденники.

‼️

Важливо:

Ще до надання доступу вчителям та класним керівникам потрібно внести всі необхідні дані в програму «КУРС:Школа», а саме:

  • розклад дзвінків;
  • приміщення;
  • предмети;
  • розподіл класу на підгрупи;
  • розподіл предметів між учителями.

За матеріалами сайту


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень