Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2023 15:45
Кількість переглядів: 58

1 червня на святкування Міжнародного дня захисту дітей, що організували педагоги і вихованці Тульчинського Будинку дітей та юнацтва, були запрошені   тульчинці,  гості  міста  та навколишніх населених пунктів.

Розпочали захід Загальнонаціональною хвилиною мовчання  в пам'ять про полеглих за незалежність України, в пам’ять про загиблих під час цієї війни дітей. Сьогодні особливо гостро піднімається питання дитинства. В Україні від рук російських окупантів постраждали майже 1400 дітей, близько третини з яких загинули. Тисячі дітей насильно депортовано з України на територію росії. Про це не слід забувати ніколи.

 Яскраві концертні номери наших провідних колективів Будинку дітей та юнацтва: Зразкового вокального ансамблю "Домісолька" (керівник В.Сліденко), Зразкового колективу " Імперія танцю" (керівник О.Бегаль), Зразкового ансамблю бального танцю "Елегія" (керівник С.Білик), Народного танцювального колективу "Лілея" (керівник В.Джуринська), танцювального колективу "Радість"( керівник Н.Музаєва) доповнювали майстер-класи гуртків декоративно-ужиткового мистецтва "Маленьке диво", " Первоцвіт" (гурток "Виготовлення сувенірів", керівник В.Волянська); "Контурне та тригранно- виїмчасте різьблення" (гурток "Різьблення по дереву", керівник М.Сташко; з паперопластики (гурток "Квіти в оригамі", керівник Н.Братунь; "Патріотичні браслети" ( гурток "Квіти навколо нас", керівник Л.Мазур). Вихованці гуртка " Колорит", керівник Ю. Кирись, організували виставку-ярмарок своїх виробів на підтримку ЗСУ. 
Показові виступи представили клуб "Сталкер" (І.Куценко) та гурток  «Ракетомоделювання" (керівник П.Олійник). Юні ракетомоделісти здійснили запуск макетів моделей ракет. На дитяче свято завітали Тульчинський міський голова Валерій Весняний, заступник міського голови Алла Поваляєва та начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайло Митрицан. З вітальним словом звернувся до присутніх мер міста Валерій Весняний.

Учасники святкової програми подякували Тульчинський міській раді за смаколики. Свято завершилося на позитивній ноті і з вірою у Перемогу України та щасливе завтра!
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень