Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Нарада для керівників ЗЗСО «Трансформування мережі закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради»

Дата: 08.06.2023 17:20
Кількість переглядів: 78

8 червня 2023 року працівники відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради провели  нараду для керівників   Крищинецького, Білоусівського, Ганнопільського, Журавлівського, Суворовського №1, Суворовського, Богданівського, Шура-Копіївського, Кинашівського  ліцеїв.

Михайло Митрицан, начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, презентував присутнім «Трансформування мережі закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради».   Він проаналізував  нормативно – правову   базу щодо функціонування закладів загальної середньої освіти громади,  основних  підходах  до реформування мережі закладів загальної середньої освіти громади з 1.09.2024 року.  Відповідно до  Розпорядження Тульчинського міського голови №02-05-132  від 12 травня 2023 року утворено організаційний комітет щодо проведення громадських  слухань у населених пунктах, де розміщені ліцеї,  про пониження ступеня.

   Провідний спеціаліст відділу освіти Глізнєцов В.М. довів до відома присутніх алгоритм та вимоги щодо проведення даних громадських слухань у закладах освіти. Також були представлені проєкти статутів закладів.

 

Також опубліковано оголошення "Про проведення громадських слухань з обговорення проєктів рішень Тульчинської міської ради про пониження ступеню закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради та їх перейменування"  та графік проведення громадського обговорення проєкту рішення Тульчинської міської ради за покликанням.
 

Ви можете долучитися до обговорення у коментарях  до цієї статті.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень