Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Серпнева конференція педагогічних працівників Тульчинської громади  - 2023

Дата: 30.08.2023 05:47
Кількість переглядів: 130

28 серпня 2023 року в приміщені Тульчинського будинку дітей та юнацтва відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Тульчинської громади  - 2023.  Зібрання проходило в режимі в офлайн  за участі усіх керівників закладів освіти. В її роботі взяли участь  Валерій Весняний, Тульчинський  міський голова,  Василь Неборецький, голова Тульчинської районної ради, Олександр Гаврилюк, начальник Тульчинської районної військової адміністрації, Наталія Ємець, головний спеціаліст відділу  інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області, Анастасія Стовбчата, голова Тульчинської районної ради Профспілки працівників освіти. Зібрання розпочалося  хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих захисників України  і безпосередньо Тульчинської громади. З доповіддю виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Михайло Митрицан на тему : «Про роботу галузі освіти у 2022/2023  навчальному році  та завдання на новий 2023/2024 навчальний рік :   виклики і  можливості». Акцентувалася увага на діагностуванні  кожним закладом освіти   втрат у результатах навчання учнів у 2022/2023 навчальному році та способах  їх максимально компенсувати.

  Педагогічним колективам  доцільно врахувати та передбачити заходи на запобігання виявленим негативним тенденціям.

   Розмову про діяльність Державної служби якості освіти у Вінницькій області упродовж 2022/2023 навчального року  та завдання на новий навчальний рік продовжила Наталія Ємець, яка також загострила увагу на викликах та втратах в освітній галузі.

     Слова вдячностві педагогічним колективам за роботу та побажання успіхів у 2023/2024 навчальному році висловили  Олександр Гаврилюк, Василь Неборецький, Валерій Весняний, Анастасія Стовбчата


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень