Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Урочистості  з нагоди відзначення Дня працівників освіти

Дата: 29.09.2023 11:26
Кількість переглядів: 97

28 вересня 2023 року на базі Тульчинського будинку дітей та юнацтва відбулися урочистості  з нагоди відзначення Дня працівників освіти: Тульчинська громада вшановувала освітян за здобутки та відданість обраній справі.
Хвилиною мовчання  присутні у залі вшановували Захисників та Захисниць України, що віддали своє життя за незалежність та суверенітет України.
З  вітальним  словом виступили Тульчинський  міський голова Валерій Весняний, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Світлана Кошелап, голова Тульчинської  районної організації Профспілки працівників освіти і науки Анастасія Стовбчата.
Упродовж заходу відбулась церемонія нагородження кращих працівників грамотами Міністерства  освіти і науки і  України, Департаменту гуманітарної політики Вінницької військової адміністрації, Тульчинської міської ради, Відділу освіти ,молоді та спорту Тульчинської міської ради.
В залі панувала хвилююча атмосфера, звучали  слова вдячності за невтомну працю  та високе служіння обраній справі, творчий пошук, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання!!!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень