Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Засідання голів професійних спільнот закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради

Дата: 26.12.2023 13:11
Кількість переглядів: 51

26 грудня 2023 року на базі Тульчинського міжшкільного ресурсного центру комунальною установою “Тульчинський центр професійного розвитку педагогічних працівників” було організовано і проведено засідання голів професійних спільнот закладів загальної середньої освіти Тульчинської міської ради .

Під час зустрічі директор Центру, Людмила Додинська ознайомила присутніх із проєктом наказу “Про проведення засідань професійних спільнот педагогічних працівників на січень 2024 року”.

Консультант Центру, Олеся Мойсенко, ознайомила присутніх з плануванням роботи засідань професійних спільнот на ІІ семестр 2023/2024 навчального року та підвела підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, довела до відома список учасників ІІІ (обласного) етапу, зосередила увагу на своєчасній підготовці команд.

Фахівець, Наталія Соловей акцентувала увагу присутніх на впровадження “Професійного стандарту вчителя” та запропонувала ознайомити педагогів усіх спільнот із даним Стандартом .

Психолог Центру, Оксана Романюк, провела ресурсну вправу, мета якої нагадати собі про ресурси, як зовнішні, так і внутрішні та про те, як допомагати і підтримувати себе в складні часи.

Засідання пройшло в надзвичайно продуктивній та приємній атмосфері. Дякуємо за співпрацю та готовність до професійного зростання.

 

А також читайте на сторінці Facebook



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень