Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Цикл спільних вебінарів ІМЗО та компанії Едпро у 2024 році

Дата: 08.01.2024 15:58
Кількість переглядів: 76

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Центром освітнього консультування та компанією EdPro, в рамках угоди про співпрацю, у І-му семестрі 2024 року проводить серію БЕЗПЛАТНИХ навчальних вебінарів. Навчальні вебінари проводяться Під час навчання вчителі-предметники отримають методичні рекомендації щодо використання програмного засобу mozaBook, електронних підручників та посібників, розміщених на порталі mozaWeb, безпосередньо на уроках зі свого предмета.

Усім зареєстрованим користувачам, які вказують у формі, які конкретно Вебінари бажають відвідати, буде надіслано посилання на перегляд лекції. На ютуб-каналі EdPro будуть у доступі записи усіх вебінарів. Форми для отримання сертифіката будуть додаватися на сторінці у розкладі Вебінарів окремими кнопками. 

Для учительства в рамках проведення заходу передбачене підвищення кваліфікації з отриманням БЕЗПЛАТНИХ електронних сертифікатів на 3 години / 0,1 ЄКТС за кожен з Вебінарів, цього циклу, за умови проходження тестування.

Детальніше на сайті

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень