Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Навчальний тренінг для працівників психологічної служби закладів освіти Тульчинської міської ради

Дата: 01.04.2024 16:32
Кількість переглядів: 24

У сучасному світі зупинятися не маємо права - потрібно рухатися вперед, розвиватися!

01 квітня 2024 року у Молодіжному центрі Тульчинської публічної бібліотеки відбувся навчальний тренінг для працівників психологічної служби закладів освіти Тульчинської міської ради за програмою «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція". Мета програми: створення умов для формування соціальних і громадянських компетентностей в учнів початкової школи. Тренери: Оксана Романюк, психолог КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Тульчинської міської ради", Людмила Доровських, практичний психолог Тульчинського ліцею 3, Тетяна Гонта , практичний психолог Кирнасівського ліцею. Увага присутніх була зосереджена на розвитку в здобувачів освіти дослідження власного емоційного потенціалу, самопізнання, самовдосконалення особистості. Тренери за допомогою практичних вправ відпрацювали та проходили Пригоди «Майстра «Я», як у роботі з учнями так і в роботі з батьками. Вчили усвідомлювати унікальність власного "Я" та розуміння ролі похвали у розвитку ціннісного ставлення до самого себе.

Дякуємо учасникам за активність, відкритість, емоційність, наполегливість, креативність та ВБО "Український фонд "Благополуччя дітей"

за безкоштовно надані методичні посібники.

Також дякуємо Вірі Степанівні Вігуржинській директору Тульчинської публічної бібліотеки за наданий гарний простір і можливість провести навчальний тренінг.

Фахівці психологічної служби громади долучилися до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!» та подарували книги для бібліотек Миколаївської області.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень