Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

День захисника України в Суворовській ЗШ І – ІІІ ступенів №1

Дата: 15.10.2019 18:58
Кількість переглядів: 199

З 7 по 11 жовтня 2019 року у Суворовській ЗШ І – ІІІ ступенів №1 проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня козацтва, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

 

Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду».

А 11 жовтня учителем історії Максименко Т.В. та учителем фізкультури Блажком Ю.С. було проведено спортивно – розважальну програму «Козацькі забави», учасниками якої стали учні 4 – 5 класів, майбутні козачата. Учні показали на скільки вони витривалі, дружні, сильні, готові прийти один одного на допомогу. Переможцями стали учні 4 класу. Всі учасники отримали вітання від адміністрації школи з нагоди свята.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень