Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Відкриваємо історію рідного краю заново

Дата: 10.01.2020 19:51
Кількість переглядів: 191

10 січня відбулося методичне об'єднання учителів історії та правознавства, на якому презентував свої напрацювання з історії Тульчина, зокрема із життєпису родини Потоцьких, перебування видатних діячів культури у містечку ( Ліст, Лампі, Трембецький, Словацький, І.Котляревський, Тичина, Стеценко тощо) та історичних подій Української революції 1919-1920рр., перебування А.Гончаренка у Тульчині, краєзнавець та історик В.Вігуржинський.

Учителі української мови та літератури, історії та правознавства дякують сердечно за підготовлені та представлені матеріали, бажають нових творчих задумів та втілення їх у життя, розгадок ще невідомих білих плям Тульчина. В.Вігуржинський ще раз довів, що вивченння краєзнавчого матеріалу - дієвий засіб прищеплення молодому поколінню любові до рідної землі, оскільки той, хто залюблений у рідний край, не зрадить його, стане вірним громадянином своєї держави.

Відвідали учителі і оновлений музей-садибу М.Д.Леонтовича та ще раз пересвідчилися у могутності генія нашого українця. Змістовну екскурсію провела та допомогла перенестися в атмосферу, у якій творив композитор Луценко Г.В. Представлені матеріали зацікавили присутніх, а учениці музичного керівника Г.Кобцевої у образі вихованок патріархального училища відтворили всесвітнььо відомий " Щедрик"



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень