Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Кінематографічні майстер-класи «Grandparents очима дітей», який реалізується «Благодійним фондом «МХП-ГРОМАДІ» за фінансової підтримки HBCE Grant Program у партнерстві з командою Жовтий Автобус від ГО «ГЕРОЇ. ЮЕЙ», Асоціація «Сприяння розвитку кінема

Дата: 22.07.2021 20:53
Кількість переглядів: 162

У рамках Національного туру «Кіно просто неба» від Благодійного фонду МХП Громаді проводиться освітній проєкт майстер-класів від знаних кінематографістів – Кінематографічні майстер-класи «Grandparents очима дітей», який реалізується «Благодійним фондом «МХП-ГРОМАДІ» за фінансової підтримки HBCE Grant Program у партнерстві з командою Жовтий Автобус від ГО «ГЕРОЇ. ЮЕЙ», Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!», ДержКіно України.

На майстер-класах навчаються підлітки у віці 14-17 років, які проживають у громадах Канева й Катеринополя Черкаської області, Ладижина та Тульчина Вінницької області, а також Петриківки Дніпропетровської області.

Це новий експеримент: ще більш коротка і водночас інтенсивна форма освоєння професії.

Команда “Жовтого автобуса” 11 липня завітала у Тульчин, де на базі Тульчинського будинку дітей та юнацтва познайомилась з підлітками та після короткої презентації перейшли до справи.

Діти пройшли майстер-класи з сценарної майстерності, режисури, операторської майстерності, гриму, костюму, звуку і режисури монтажу. Планували і готувалися до знімального дня. Після майстер-класів молоді кінематографісти вже впевнено розподілилися по департаментам знімальної команди і вийшли на майданчик (Палац Потоцьких).

Знято короткий сюжет «Колона свободи», у якому переплітається минуле  з сьогоденням. Цікаво. що діти, які ледь знайомі з акторським мистецтвом , знялися у сюжеті, як справжні артисти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень