Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки ! Щиро вітаємо Вас з Днем знань, святом 1 вересня!

Дата: 31.08.2020 22:45
Кількість переглядів: 147

Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Та всі ми знаємо, що непросто починається цей навчальний рік. Особливість навчального процесу буде побудовано відповідно до вимог Постанови №50 головного санітарного лікаря України. На жаль,світова пандемія, пов»язана із коронавірусною інфекцією,внесла корективи і в освітянську галузь.


Але не зважаючи на усі перешкоди, Тульчинською ОТГ вжито ряд конкретних заходів щодо забезпечення належного функціонування освітньої галузі. Сьогодення вимагає від всіх учасників навчального процесу в першу чергу знання, вміння та активного використання сучасних технологій для забезпечення учнів високоякісною освітою.

Сьогодні за парти в Тульчинській громаді сядуть 2704 учнів, серед них- 285 першокласників.

Цей день завжди особливо очікуваний і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у житті.

Найщиріші вітання Вам ,шановні батьки, бабусі та дідусі учнів. Збувається мрія ваших родин –діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Окреме, велике спасибі Вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо сааме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.

 Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам у новому навчальному році!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень