Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Про відзначення закладами загальної середньої освіти Тульчинської міської ради Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій  світовій війні 

Дата: 07.05.2021 23:33
Кількість переглядів: 155

У закладах загальної середньої освіти Тульчинської міської ради  під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено заходи, присвячені Дню пам’яті  та примирення ,  Дню Перемоги над нацизмом.

Для учнів  проведені   уроки  пам’яті «Мужність і відвага - крізь покоління», «У бронзі і граніті, у книгах і піснях – їх подвиг буде жити у віках», «В серцях і книгах - пам'ять про війну», «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього», «Онукам подвиги дідів слугують подвигом величним», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ  за роки війни.  Відбулися виховні години на тему: «Герої – односельчани», «Ордени в моїй родині», «Героїчне минуле народу».

      Рій «Патріоти» Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2,у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), презентував проєкт «Ніколи знову», результатом якого є відеовітання до пам’ятної дати. Відеоролик розміщено на сайті закладу освіти та у Fasebook.

     Учні усіх закладів освіти   поклали квіти до підніжжя пам’ятників  загиблим воїнам.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень